Pe anul 2012 avem doua titluri in cadrul clubului nostru!

BJJ – Brasov 15.12.2012

Stefan Arsene a castigat medalia de aur la Cupa Kronstandt ce a avut loc la Brasov in data de 15.12.2012, printr-o finalizare inainte de limita. Astfel a intrat oficial in echipa Performance Team a clubului nostru.

Mai multe detalii si imagini de la concurs, click aici

 

Stagiu de pregatire Budokai-MMA la Cluj-Napoca

Sempai (Staicu Viorel) a sustinut la finalul saptamanii trecute un stagiu de pregatire in arte martiale mixte (MMA) la Cluj-Napoca, unde a fost insotit de Staicu Viorel Jr. . La stagiul de pregatire au participat 40 de sportivi, inclusiv antrenori.

Experienta obtinuta in urma stagiului, a determinat organizatorii sa planuiasca noi colaborari cu clubul nostru.

Mai multe detalii si imagini de la concurs, click aici.

 

Cupa Romaniei la BJJ 2012

Pe data de 03.11.2012 la Bucuresti a avut loc Cupa Romaniei la BJJ 2012 , clubul nostru s-a prezentat cu doi sportivi: Arsene Stefan si Rauta Alexandru.

 

Fiind prima participare la o competitie, Arsene Stefan a reusit sa se impuna si astfel a obtinut medalia de bronz.

 

BJJ Romania Belt League – Cupa AGER Targoviste

Pe data de 06.10.2012 sportivul nostru Rauta Alexandru a participat la un concurs pe reguli BJJ, categoria -70 kg. Concursul s-a desfasurat in Targoviste, Sala Polivalenta si s-a finalizat cu o medalie de bronz.

 

RXF – Romanian Extreme Fighting – Targoviste

Pe data de 05.10.2012 a avut loc la Targoviste “RXF – Romanian Extreme Fighting” la care au participat luptatori din Dambovita dar si din tara.

Au fost 10 lupte pe reguli de MMA si K1.

Clubul nostru s-a prezentat cu 3 sportivi: Costache Sebastian, Constantin Radoi si Nuta Mihai. Seara s-a terminat cu bine pentru clubul nostru reusind doua victorii prin Costache Sebastian si Constantin Radoi.


ADCC Romania Open Championship

Pe data de 18.08.2012 a avut loc la Bucuresti “ADCC Romania Open Championship” la care au participat peste 90 de luptatori din tara si strainatate (aproximativ 20 de cluburi).

Clubul nostru s-a prezentat cu 3 sportivi si a castigat medalia de bronz la punctajul pe echipe.

Radoi Constantin a luptat intr-un SuperFight cu Stefan Serafim, campionul european invins la puncte de acesta la editia trecuta ADCC Brasov. Radoi s-a impus foarte vizibil, dorind sa arate ca data trecuta nu a fost o intamplare, reusind sa isi invinga adversarul inainte de limita printr-o strangulare (hadaka jime).

Costache Sebastian a castigat trei din cele patru meciuri pe care le-a sustinut, astfel castigandmedalia de bronz la categoria -87,9 kg

Surpriza cea mare a venit din parte lui Rauta Alexandru. Sportivul clubului nostru, in varsta de 19 ani, este la a doua participare, la un astfel de concurs (la prima participare a pierdut din primul meci). Acesta si-a invins cei patru adversari inainte de limita prin doua strangulari si doua luxari de brate, castigand fara probleme (si fara sa transpire) medalia de aur la categoria -65,9 kg.

 

Ungaria – Romania (MMA in cusca)

Pe data de 13 iulie 2012 la Veroce, Ungaria, a avut loc confruntarea dintre Ungaria si Romania la MMA (Mixed Martial Arts).

 

Tara noastra s-a prezentat cu sportivi din Oradea, Sfantul Gheorge, Satu Mare si Targoviste.

 

La meciurile de MMA, Ungaria a invins cu 3-1.
Singurul luptator roman care a castigat a fost sportivul clubului nostru Sebastian Costache, in urma unui meci extraordinar de dificil si de spectaculos.

 

FELICITARI SEBA !!

ADCC ROMANIA – BJJ Grapling


Astazi 23 iunie 2012, la Brasov, a avut loc prima competitie nationala de Bjj Grapling denumita “ADCC Romania National Championship 2012”.
La acest super turneu s-au aliniat aproximativ 10 cluburi din tara.

Organizatori au fost Absoluto, Agon si Bittan Academy. Clubul nostru a participat cu doi sportivi: Radoi Constantin si Costache Sebastian.

In urma unor meciuri grele dar foarte spectaculoase amandoi au castigat medalia de aurdevenind campioni la prima editie ADCC in Romania.

Chiar daca am participat doar cu doi sportivi clubul nostru a castigat medalia de bronz la punctajul pe echipe.

 

Stagiu Sei Budokai International

In perioada 19-20 Mai 2012, Hanshi Leonardo Voinescu – 8 DAN Sei Budokai, a sustinut un stagiu de pregatire international si examene de grad la Complexul Sportiv National Budeasa.

 

Cei care au sustinut examenul sunt:

  • Arsene Stefan – 8 Kyu
  • Costache Sebastian – 6 Kyu
  • Radoi Constantin – 7 Kyu
  • Rauta Alexandru – 6 Kyu
  • Staicu Viorel Jr. – 2 Kyu

 

Stagiu Sei Budokai

In data de 17 Martie 2012, Hanshi Leonardo Voinescu – 8 DAN Sei Budokai a sustinut un stagiu de pregatire la Academia lui Ciprian Sora. Clubul nostru s-a prezentat cu urmatorii sportivi:

1)Albu Eduard
2)Anghel Alexandru
3)Arsene Stefan
4)Dragomir Bogdan
5)Necula Mihael
6)Radoi Constantin
7)Rauta Alexandru
8)Staicu Viorel Gabriel
9)Staicu Viorel (sempai)
10)Tanase Radu

 

Concurs BJJ – Campionatul Mondial de Jiu-Jitsu Profesionist

Campionatul Mondial de Jiu-Jitsu Profesionist – Turneul Preliminar s-a desfasurat pe data de 11-12 februarie, in Bucuresti. Cu peste 100 competitori din 15 tari, clubul nostru reusind sa se impuna si de aceasta data.

 

Sportivul nostru Constantin Radoi reusind perfomanta locului II la categoria -65 kilograme.

 

Parerea sportivului Constantin Radoi referitoare la concurs:
..A fost una dintre cele mai frumoase experiente din viata mea, participarea la un concurs cu o asemenea importanta.Organizarea a fost profesionista fiind cel cel mai tare concurs de calificari la Campionatului Mondial de Jiu-Jitsu Profesionist, in cadrul caruia am intalnit adversari pe masura.Pe viitor sper sa aduc o medalie de aur.

 

Dl. Adrian Petcu patronul restaurantului Taverna Dacilor, ne-a sprijinit financiar suportand toata cheltuieala necesara deplasarii la eveniment.